ARHANGHELUL URIEL

  Numele Uriel inseamna “Dumnezeu este lumina”, “lumina lui Dumnezeu” sau “focul lui Dumnezeu” deoarece el  lumineaza ori lamureste situatiile si da informatii si avertismente profetice.Uriel l-a avertizat pe Noe despre potopul care avea sa urmeze.L-a ajutat pe profetul Ezra sa interpreteze prezicerile mistice privind venirea lui Mesia si a oferit omenirii Kabbala.Deasemenea se spune ca Uriel  a adus omenirii cunoasterea si practica alchimiei.

Uriel aduce lumina divina in viata noastra.El face minuni in vindecarea amintirilor noastre dureroase si in transformarea regretelor si greselilor noastre, astfel incat sa ne simtim mai puternici si mai plini de iubire.Rugati-l pe Arhanghelul Uriel sa va ia poverile legate de trecut.Imediat el va va alina inima si mintea de vechile neiertari, fata  de voi insiva si fata de ceilalti.

Arhanghelul Uriel este considerat unul dintre cei mai intelepti arhangheli.El seaman  foarte mult cu un batran intelept la care apelam pentru informatii intelectuale, pentru solutii practice si pentru perspective creatoare.In loc sa fiti nevoiti sa urcati pe un munte pentru a ajunge la un intelept, Uriel va veni intr-o clipa la voi.Totusi personalitatea lui Uriel nu este la fel de deosebita ca cea a Arhangelului Mihail, de exemplu.S-ar putea sa nici nu observati ca Uriel a venit sa raspunda la rugaciunile voastre pana cand nu veti observa o noua idée care v-a patruns in minte.

Acest arhanghel ne ajuta sa vedem iubirea in situatii in care simtim ca nu ar exista.De exemplu,daca aveti relatii dificile cu colegii de munca, cu sefii ori clientii, rugati-l pe Uriel sa va ajute.El va va calauzi pe voi  si  pe ceilalti, pe cai miraculoase in asa fel incat sa vedeti partile bune care se afla in interiorul fiecaruia dintre noi.Cu ajutorul lui Uriel s-ar putea sa uitati de ce erati mereu atat de manios sau atat de temator fata de colegii de munca in primul rand.

Poate datorita legaturii sale cu Noe, precum si afinitatii sale pentru elementele meteorologice ale fulgerului si tunetului, Uriel este considerat un arhanghel care ajuta oamenii la cutremure, iniundatii, uragane,tornade, dezastre naturale si orice alte schimbari ale Pamantului.Chemati-l pe Arhanghelul Uriel pentru a fi avertizati de asemenea evenimente sau pentru vindecare si refacere dupa un asemenea eveniment.In mod asemanator, daca simtiti ca viata voastra este asemenea unui urias cutremur in desfasurare, rugati-l pe Uriel sa va calauzeasca mintea si gandurile pentru a dobandi pacea sufleteasca.Uriel face minuni in salvarea din crizele auto-impuse si ne ajuta sa avem din nou o viata linistita si echilibrata.

 

 

 

Ajuta la:

-alchimie

-magie divina

-schimbari ale pamantului

-intelegere spiritual

-studii,teste in activitatea studentilor

-vreme

 

INVOCATIE

 

Din moment ce Uriel are atat de multe talente si ne ajuta in atat de multe domenii ale vietii, este o idée buna sa-l chemam in mod regulat.Ganditi-va la el ca la un mentor spiritual, care va poate supraveghea lectiile de viata.Una dintre cele mai importante cai prin care Uriel ne poate ajuta este sa ne dea informatii suplimentare, astfel incat sa putem lua decizii bine informate.In asemenea cazuri puteti sa-l chemati astfel:

“ Arhanghele Uriel, te rog sa ma ajuti cu intelepciunea ta in(descrieti situatia).Doresc cat mai multe informatii posibile, incat sa pot vedea clar adevarul acestei situatii.Te rog, ajuta-ma sa aud clar, sa inteleg aceste informatii sis a am mintea cat mai deschisa posibil.Multumesc,Arhanghele Uriel”

Advertisements

, , , , , ,

 1. #1 by Dumitru on December 28, 2012 - 3:06 pm

  Fie-vă frică de Arhanghelul Uriel ! Nu-i pomeniti numele dacă nu credeti în El ! Atentie mare !

 2. #2 by aripidelumina on April 4, 2013 - 6:05 pm

  Dumnezeu nu a creat ingerii si arhanghelii pentru a inspira teama, ci pentru ajutor.Orice fraza , dogma sau religie care inspira teama sau indeamna la frica ascunde intotdeauna dorinta de supunere si subjugare a celor carora se adreseaza.De foarte multa vreme oamenii au inteles acest lucru si nu-i mai asculta pe cei care propovaduiesc frica sub orice forma a ei.

  • #3 by Dumitru on April 7, 2013 - 4:32 pm

   Arhanghelul Uriel este iubit și respectat de mine. Mi-a apărut în gînduri si în vise foarte ciudat. Nici nu stiam că există…! M-a ajutat cu o problemă foarte grea când l-am rugat. Nu iartă mincinosii…! Este neindurător cu cei falși. Dacă nu ai o inimă deschisă si curată mai bine uită de El și nu-l invoca degeaba! Arhanghelii sunt foarte puternici…. dirijează lucruri incredibile. Dacă ai un suflet mare si curat poti spera la o prietenie din partea lor. Tu , ai deja un inger păzitor…de când te naști. De cele mai multe ori însă, arhanghelul te alege pe tine si nu invers ! Si cred că nu pentru ceea ce trebuie să faci pe lumea asta.

   • #4 by aripidelumina on April 10, 2013 - 4:51 pm

    Falsitatea si minciuna nu a ajutat pe nimeni niciodata pe taramurile energetice, dealtfel nici nu poti ajunge in taramurile angelice prin falsitate si minciuna.Prin vise poti primi uneori indrumari si raspunsuri si cu certitudine unele pot fi si legate si de anumite lipsuri cum ar fi minciuna si falsitatea.Ei iti arata calea, dar nu sunt neinduratori si nu inspira niciodata teama.Ei stiu originea noastra divina si cunosc problemele ego-ului nostru uman.Ma bucur ca ai primit ajutor si cu certitudine vei mai primi.Fii deschis!! O inima curata nu are de ce sa inspire altora teama si nu poate insinua ca ceilalti nu pot avea acces la ingeri si arhangheli.Acesta este un drept al tuturor de la inceputul creatiei, dat de Creator.Nimeni nu-l poate lua omenirii, decat Creatorul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: